Wat we doen

Wij stellen uitzonderlijk talent in leiderschap veilig 

Leiderschap is de kwaliteit die u nodig heeft voor succes op de lange termijn, en dit geldt voor senior management als raden van bestuur. 

Berwick Partners werkt samen met- en adviseert een divers klantenbestand. 

In de private sector variëren onze klanten van multinationals en beursgenoteerde organisaties tot het regionale en lokale MKB en start-ups. In de publieke en not-for-profit sectoren werken wij samen met de grootste overheidsinstellingen, regionale onderwijsinstituten en de kleinere liefdadigheidsinstellingen en handelsmaatschappijen. 

Onze sector- en functie specialisten, werkzaam vanuit kantoren in Amsterdam, Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Glasgow en Dubai, bieden u de ervaring die essentieel is om de leiders van de toekomst veilig te stellen.

Waar zijn wij actief

Deel van Odgers Berndtson 

Berwick Partners is deel van Odgers Berndtson. Onze band met Odgers Berndtson, Odgers Interim en Odgers Connect geeft ons toegang tot unieke middelen om aan uw senior recruitment behoeften tegemoet te komen. 

Neem contact op met een expert

De kwaliteit van onze mensen heeft een directe invloed op de kwaliteit van de service die wij bieden. Wij zijn trots op het vermogen van ons team en we investeren onafgebroken in hun ondersteuning en ontwikkeling. 

Neem Contact op

Onze meerwaarde

Het selecteren van de juiste recruitment partner is essentieel. Berwick Partners heeft een lange geschiedenis en een reputatie dat zij senior leiders vindt met de juiste combinatie van skills, ervaring en cultural fit om uw organisatie vooruit te brengen. Waarom voor ons kiezen? De redenen zijn simpel. 

Meer informatie

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.