Overige diensten

Een ruim aanbod aan services

Onze omvangrijke in-house expertise en toegang tot gespecialiseerde zustermaatschappijen binnen de Odgers Berndtson Groep geeft ons de mogelijkheid bijna elke benoeming te ondersteunen. 

Executive recruitment

Berwick Partners rekruteert senior managers en leiders binnen blue chip-, multinational-, overheid- en not-for-profit organisaties. We leggen tevens een sterke focus op belangrijke leiderschapsbenoemingen binnen het MKB en regionale bedrijven. 

Bekijk Sectoren en Functies

Onze zustermaatschappij, Odgers Berndtson, voorziet in non-executive en executive benoemingen. 

Assessment

We hebben een in-house, gekwalificeerd assessment team die assessments kan uitvoeren om capabele kandidaten te vergelijken in elk stadium van interviews. Dit stelt ons in staat om objectieve vergelijkingen te maken tussen kandidaten en kan verdere inzichten bieden bij interviews. 

De assessment tools die wij bieden zijn: 

Aptitude Testing

Deze assessments helpen een inzicht te geven in de skills en capaciteiten van een persoon en kan als differentiator dienen bij kandidaten van gelijke sterkte. We zijn in staat de verbale, numerieke en abstracte denkwijze van een kandidaat te bepalen. Wij hebben ook toegang tot assessments die betrekking hebben op ruimtelijk inzicht, indien deze relevant zijn voor de vereisten van een rol. 

Personality Profiling

Dit assessment biedt inzicht in de houding, gedrag en match met de bedrijfscultuur van een kandidaat. Het toont relatieve kracht en zwakheden bij verschillende karaktereigenschappen en kan verder herleid worden naar de leiderschapsstijl van een kandidaat. Dit assessment biedt verdere inzichten in een kandidaat en helpt met het beter structureren van een interview dat meer de diepte in gaat. 

Neem contact op met een expert

De kwaliteit van onze mensen heeft een directe invloed op de kwaliteit van de service die wij bieden. Wij zijn trots op het vermogen van ons team en we investeren onafgebroken in hun ondersteuning en ontwikkeling. 

Neem Contact op

Onze meerwaarde

Het selecteren van de juiste recruitment partner is essentieel. Berwick Partners heeft een lange geschiedenis en een reputatie dat zij senior leiders vindt met de juiste combinatie van skills, ervaring en cultural fit om uw organisatie vooruit te brengen. Waarom voor ons kiezen? De redenen zijn simpel. 

Meer informatie

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.