Energy & Utilities

De Energie en Nutssectoren maken een transformatie door. Dit wordt gedreven door veranderend consumentengedrag, fluctuerend beleid en regulering met betrekking tot duurzame energie, ‘disruptive’ digitale technologieën en innovatie en concurrentie. Dit heeft ertoe geleid dat Energie en Nutsbedrijven hun klantstrategieën aan het overdenken zijn en hun bedrijsprocessen aan het herontwerpen zijn.

Ze hebben ook een meer flexibele, agile en geïntegreerde applicatie-infrastructuur moeten opzetten en moeten reageren op de impact van digitale ‘disruption’ en opkomende technologieën op het traditionele energie retail model.

Dit heeft geleid tot een vraag naar moedige en innovatieve leiders, van binnen en buiten de Energie en Nutssectoren, die deze cultural shift kunnen ondersteunen in de huidige en toekomstige energiemarkt.

Onze kunde

Ons wordt regelmatig gevraagd de ‘moeilijk te vervullen’ opdrachten uit te voeren waar er een daadwerkelijke behoefte is om belangrijk talent te identificeren die de sector zal ondersteunen in haar transformatie. Een bedrijf is slechts zo goed als haar werknemers en in de zeer competitieve energie en nutssector is het in dienst nemen en behouden van top talent een vitale rol waarin wij excelleren. 

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.