Telecom, Media & Technology

Telecom, Media & Technologie raakt elk punt van de levenscyclus van een bedrijf en maakt verbeterde klantstrategieën en routes naar de markt mogelijk, maar het zijn de leiders en het leiderschap die de beste uitkomst van Telecom, Media & Technologie investeringen definiëren. Beide zijn het steunpunt van verbeterde bedrijfsprestaties en -evolutie. 

Het is middels recruitment en het behoud van het beste talent dat een organisatie het commerciële voordeel van Telecom, Media & Technologie investeringen ten volle kan benutten. Ofwel door 'digital disruption', digitale en data exploitatie, functionele IT leiderschapsrollen of de creatie, management en aanvoer van content, de kandidaten die ertoe doen zijn hen die zich richten op commerciële uitkomsten door middel van innovatieve exploitatie & applicatie van technologie. 

Onze kunde

Berwick Partners heeft, in een zeer competitieve markt, een sterke track record in het voorzien van klanten van cruciaal talent voor belangrijke benoemingen. 

Typische rollen behelzen:

  • CIO
  • CTO
  • Chief Digital Officer
  • Chief Data Officer
  • IT Director
  • Product Director en Manager 

Met klanten uit de AEX top 100, MKB, kleinere en meer agile start-ups, en de publieke en grotere private sector, zijn wij goed gepositioneerd om gewild Telecom, Media & Technologie talent uit een diverse verzameling van markten te putten. 

Terwijl Telecom, Media & Technologie volhardt in haar convergentie in het hart van het bedrijfsdenken, blijft de strijd om talent hoog. De Berwick Partners Telecom, Media & Technologie-praktijk begrijpt de uitdaging, en werkt met de leadership-teams van vandaag de dag, om gecontinueerd succes van hun bedrijf in het rekruteren van de transformationele leiders van de toekomst te verzekeren. 

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.