Waarom voor ons kiezen?

Onze klanten vertrouwen ons

Veel klanten blijven terugkeren naar Berwick Partners voor support in senior recruitment. Waarom kiezen zij ons? 

Wij helpen de rol te definiëren

Onze Consultants zijn ervaren search professionals in hun sector of functiegebied. Zij zullen uw aannames uitdagen en voorzien u van waardevolle inzichten over uw industrie die u helpen elke rol te definiëren en een job specificatie en kandidaat profiel op te stellen. 

Wij reduceren uw tijdsinvestering tot het minimum

Ons rigoureuze proces bevat een combinatie van onderzoek, persoonlijk contact en netwerken om de best mogelijke mensen te identificeren, evalueren en te valideren. Onze klanten investeren hun tijd slechts wanneer zij onze voorkeurskandidaten ontmoeten. Alle administratie die betrekking heeft op interviews, assessments, aanbiedingen en afwijzingen wordt door ons afgehandeld.   

Wij komen tot het juiste besluit

Elk opdracht wordt gedaan door een ervaren Consultant die u zal helpen elke kandidaat te beoordelen. De markt-specifieke expertise van onze Consultants kan een ander perspectief bieden, en zal u helpen de juiste beslissing te nemen. 

Wij bieden continuïteit

Veel van onze Partners en Consultants zijn al met ons sinds het begin. Wij gedijen bij lange termijn relaties en vinden vreugde in het bijstaan van onze klanten bij het rekruteren van getalenteerde leiders. 

Wij leveren waarde

De kosten van een tegenvallende benoeming kunnen significant zijn. Kwaliteit is cruciaal voor ons; wij analyseren prestaties en klanttevredenheid op doorlopende basis. 

Neem contact op met een expert

De kwaliteit van onze mensen heeft een directe invloed op de kwaliteit van de service die wij bieden. Wij zijn trots op het vermogen van ons team en we investeren onafgebroken in hun ondersteuning en ontwikkeling. 

Neem Contact op

Onze meerwaarde

Het selecteren van de juiste recruitment partner is essentieel. Berwick Partners heeft een lange geschiedenis en een reputatie dat zij senior leiders vindt met de juiste combinatie van skills, ervaring en cultural fit om uw organisatie vooruit te brengen. Waarom voor ons kiezen? De redenen zijn simpel. 

Meer informatie

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.