Wie zijn wij

Professionals met een focus op samenwerken

Berwick Partners is een vakkundige, proactieve executive search en recruitment firma, met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de V.A.E. 

Wij beseffen dat wat wij doen een directe invloed heeft op onze klanten en kandidaten. Ons doel is een langdurige samenwerking tot stand te brengen die voor beide partijen in een succesvolle uitkomst resulteert. 

Ervaren sector en functie specialisten

Wij hebben uitgebreide kennis op sector en functiegebied binnen industrieën en regionale economieën. Onze consultants wenden dit unieke inzicht aan om u te helpen leiders met de juiste combinatie van skills, ervaring en cultural fit te vinden die uw organisatie vooruit helpen. 

Bekijk Sectoren en Functies

Aantrekken van toptalent

Het werkzaam zijn vanuit kantoren in Amsterdam, Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Glasgow en Dubai stelt Berwick Partners op buitengewone wijze in staat uitmuntende dienstverlening te bieden. Onze rigoureuze benadering met betrekking tot search en assessment verzekert dat wij uitzonderlijk talent identificeren en de beste kandidaten weten te overtuigen de mogelijkheid binnen uw bedrijf te overwegen. 

Vind een Consultant

Deel van de Odgers Berndtson Groep

Berwick Partners maakt deel uit van de Odgers Berndtson Groep. Onze samenwerking met Odgers Berndtson, Odgers Interim en Odgers Connect geeft ons toegang tot ongeëvenaarde middelen om aan uw senior recruitment behoeften te voldoen. 

Neem contact op met een expert

De kwaliteit van onze mensen heeft een directe invloed op de kwaliteit van de service die wij bieden. Wij zijn trots op het vermogen van ons team en we investeren onafgebroken in hun ondersteuning en ontwikkeling. 

Neem Contact op

Onze meerwaarde

Het selecteren van de juiste recruitment partner is essentieel. Berwick Partners heeft een lange geschiedenis en een reputatie dat zij senior leiders vindt met de juiste combinatie van skills, ervaring en cultural fit om uw organisatie vooruit te brengen. Waarom voor ons kiezen? De redenen zijn simpel. 

Meer informatie

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.