Amsterdam

Berwick Partners is een toonaangevende firma voor werving en selectie voor Medior en Senior Management posities. Door ons netwerk, middelen en expertise vinden we getalenteerde leiders voor hogere managementposities binnen de commerciële, publieke en non-profit sectoren. Met kantoren in Amsterdam, Dubai en meerdere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk zijn we in staat om onze klanten diepgaande expertise en een (internationaal) marktinzicht te bieden. Onze klanten variëren van multinationals en beursgenoteerde organisaties tot het MKB en start-ups. Wij richten ons op Senior Management en onderscheiden ons - naast een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en service - doordat we Executive Search combineren met een Contingency benadering. Een combinatie van beide zorgt ervoor dat we een hogere kwaliteit leveren dan veel ‘Contingency’ spelers met een op volume gebaseerde aanpak en de traditionele executive search partijen die op Executive / C-level niveau acteren. Berwick Partners is onderdeel van Odgers Berndtson, een van 's werelds leidende executive search firma’s met 58 kantoren in 29 landen. Wij profiteren van haar goede reputatie, database en haar internationale netwerk. 

Onze ervaring

Door de uitgebreide en klantgerichte aanpak, alsmede ons netwerk, middelen en expertise is Berwick Partners in staat talentvolle leiders te plaatsen binnen verschillende leidende bedrijven en sectoren. Klanten waarderen onze expertise, resultaatgerichte aanpak en de focus op een lange termijnrelatie met zowel kandidaten als organisaties. Daarnaast hebben we als onderdeel van de Odgers Berndtson Group, één van 's werelds meest vooraanstaande Executive Search firma’s, een zeer uitgebreid senior netwerk tot onze beschikking. In combinatie met een effectieve multi-channel recruitment oplossing, geleverd door consultants met relevante industrie-specifieke kennis, hebben we onze klanten diepgaande expertise en marktinzicht te bieden. Tijdens de selectiefase gaan we uiterst zorgvuldig te werk met aandacht voor discretie, integriteit en deskundigheid, waarbij we met name het potentieel van de kandidaat analyseren. We kijken niet alleen naar wat een kandidaat heeft bereikt in zijn of haar eerdere posities, maar vooral naar zijn/haar vermogen om zich op de vereiste competenties en op leidinggevend gebied verder te ontwikkelen.

De uitdaging

Het proces van het identificeren, aantrekken en behouden van getalenteerde individuen is en blijft een grote uitdaging. Om succesvol te zijn in de huidige complexe markt is het essentieel een goed markinzicht te combineren met een heldere en grondige strategie op het gebied van search. Strijd voor de beste mensen is en zal er altijd zijn. Cruciaal voor organisaties is dan ook het selecteren van de juiste Partner in het selectieproces. Berwick Partners ondersteunt organisaties in het vinden van de meest geschikte kandidaten en adviseert in de juiste vertaling van de organisatiestrategie en cultuur naar mensen.


Voor een routebeschrijving naar het kantoor in Amsterdam klik hier


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.