Birmingham

Berwick Partners’ Midlands activiteiten zijn geheel geïntegreerd met- en in dezelfde locatie als Odgers Berndtson en Odgers Interim, zodat we onze klanten het volledige spectrum aan onze services kunnen bieden. De Midlands basis is in Birmingham, traditioneel gezien als Engeland's 'tweede stad'. Birmingham is een stad met een blik op de toekomst gericht en wij investeren in ons team in de Midlands regio. 

We hebben samengewerkt met een diversiteit aan organisaties; beursgenoteerde bedrijven, door private equity gesteund MKB, familiebedrijven, universiteiten, openbare scholen en liefdadigheidsinstellingen. Hoewel slechts 90 minuten van Londen per trein, heeft het gebied een kenmerkende regionale flavour die om lokale kennis en begrip vraagt. We hebben een groot netwerk in de regio en goede banden met belangrijke organisaties en besluitvormers. 

Als deel van Odgers Berndtson mede-organiseren wij een regionaal evenement met een strategische partner-  Deloitte. Het evenement heeft als focus om bestuursleden van de publieke en private sector bij elkaar te brengen. 


Voor een routebeschrijving naar het Birmingham kantoor deze link


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.