Dubai

Met zijn hoofdkantoor in Dubai is Berwick Partners Middle East een geheel geïntegreerde divisie van Odgers Berndtson, en in de regio al langer dan tien jaar actief. Als deel van een firma met een gevestigde naam zijn wij in staat de reputatie, kwaliteit en het erfgoed van Odgers Berndtson te gebruiken in het voordeel van onze nieuwe en bestaande klanten en kandidaten.  

Dubai is opgekomen als één van de top 15 commerciële globale hubs en met zijn uitmuntende infrastructuur en een zakelijke omgeving van wereldklasse is het de logische plek om zaken te doen in het Midden-Oosten. Door de gunstige belastingomgeving en doorlopende overheidsuitgaven zal het een blijvende groei doormaken.

Ons leiderschapsteam is al meer dan tien jaar werkzaam in de regio en onze lokale kennis, ervaring en netwerken binnen vele sectoren en functies is ongeëvenaard. Onze klanten in het Midden-Oosten zijn onder andere multinationals, door private equity gesteund MKB, familie conglomeraten, overheidsdepartementen en vele bekende merken.

Berwick Partners Middle East heeft sector ervaring in de volgende industrieën:

  • Retail & Consumer
  • Financial Services
  • Manufacturing & Engineering
  • Healthcare
  • Telecoms & Media
  • Business Professional Services

Wij bedienen de volgende functieprofielen: Sales & Marketing, Finance, HR, Corporate Communications en General Management.


Voor een routebeschrijving naar ons kantoor in Dubai klik hier


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.