Glasgow

Ons kantoor in Glasgow bedient elk type industrie in Schotland, en werkt met 's land's meest innovatieve bedrijven en organisaties. Hoewel gesitueerd in Glasgow, is het grootste deel van onze werkzaamheden toegewijd aan de bedrijvigheid in- en rondom Edinburgh. Onze consultants hebben een schat aan kennis binnen een groot aantal industrieën, inclusief Financial Services, Professional Services, Retail & Consumer en Luchtvaart. We hebben tevens ervaring met de bredere Publieke Sector, namelijk Onderwijs, Zorg, NDPB's en vele not-for-profit organisaties. 

Met een rijke cultuur van innovatie, bloeiende economische sectoren, een vermaard onderwijssysteem en een diverse en hoog-opgeleide beroepsbevolking, is Schotland een land dat rijk is aan mogelijkheden. Schotland is in toenemende mate nieuwe investeringen aan het aantrekken van over de hele wereld naarmate het land zich ontwikkelt en een moderne business hub aan het worden is. Voor eenieder die werkzaam is in Schotland is dit een opwindende tijd. 

Ons team heeft expertise in het aantrekken van talent vanuit alle belangrijke bedrijfsfuncties en de capaciteiten om samen met klanten en kandidaten te werken en zo garant te staan voor een goede afwikkeling en succes voor alle partijen. 


Voor een routebeschrijving naar het kantoor in Glasgow klik hier


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.