Leeds

Het kantoor in Leeds bedient de behoeften van bedrijven en openbare instanties in het Noordoosten van Engeland, van Yorkshire en de Humber tot Newcastle. Het is een regio met een sterke lokale identiteit evenals grote commerciële capaciteit, groei en diversiteit. Het veranderende karakter van de traditionele industriële basis van de regio heeft gezorgd voor een duidelijke en zichtbare renaissance in infrastructuur, kunst, architectuur en gemeenschappen. Gevoed en gefinancierd door de groei van financial services, consumer en business services, retail en de high-tech maakindustrie.

De publieke sector speelt tevens een significante rol in de regio. Belangrijke centrale overheidsdepartementen, zorg en sociale zekerheid zijn gevestigd in de regio en de lokale overheid is gesterkt door toegenomen transparantie en een grotere verantwoordelijkheid.

Ons regionale team biedt de Berwick Partners’ full service portfolio, en rekruteert voor alle functies en sectoren. Dit wordt ondersteund door het nationale en internationale bereik van de firma. 


Voor een routebeschrijving naar het kantoor in Leeds klik hier


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.