London

Ons kantoor in Londen werkt samen met bedrijven en organisaties in de private en publieke sector, van MKB tot beursgenoteerde bedrijven en overheidsdepartementen. Ons servicegebied is de regio Londen en het Zuidoosten. 

Londen is een echte 'global city' en één van de financiële hoofdsteden van de wereld. De grootste financiële en business services bedrijven zijn er gevestigd, net als de meeste, zo niet alle, van de FTSE 100. Maar dat is niet alles. Londen staat in het midden van de politieke besluitvorming; het is de locatie van alle overheidsdepartementen, meerdere van de grootste van haar lokale autoriteiten (qua uitgaven) en veel van haar leidende not-for-profit organisaties. Het is de diversiteit die het een echte opwindende plek maakt om te wonen en te werken. 

De uitgebreide ervaring van ons team in alle sectoren van de economie van het Verenigd Koninkrijk, op elk functioneel gebied, betekent dat wij perfect gepositioneerd zijn om te werken met klanten en kandidaten; dit stelt hen in staat om op een effectieve manier antwoord te geven op de uitdagingen en kansen die zichzelf presenteren nu en in de toekomst. 


Voor een routebeschrijving naar het kantoor in Londen klik hier


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.