Manchester

Ons kantoor in Manchester werkt samen met een enorme diversiteit aan bedrijven en publieke instellingen in het Noord-Westen van Engeland. Als regio met een sterk gevarieerde economie huist het een enorme rijkdom aan industrieën - inclusief retail en consumer, financial services, chemicaliën, geneesmiddelen, luchtvaart, auto-montage, textiel en kleren, fabricage van meubelen, papier en karton, verwerking van nucleaire brandstof, landbouw, voedselverwerking en toerisme. 

Het Noord Westen is in toenemende mate de favoriete locatie voor een groter wordend assortiment van multinationals vanwege haar uitstekende industriële infrastructuur, het aanbod van hoog-opgeleide en meertalige arbeidskrachten en uitstekende transportnetwerken. Berwick Partners bedient alle grote regionale bedrijfssectoren, inclusief industrie, retail en consumer, financial services, technologie, B2B en B2C services, professional services, lokale overheid, onderwijs, liefdadigheidsinstellingen en de zorg.   

We hebben een gevestigde track record van excellentie op al deze gebieden en onze dynamische lokale netwerken betekenen dat wij ons op een kritische manier bewust zijn van regionale trends, behoeften en inlichtingen. Wij geloven dat wij, omdat wij gevestigd zijn in Manchester, een werkelijk inzicht hebben in de behoeften van onze klanten binnen deze regio. Dit betekent dat wij in staat zijn om de hoogste kwaliteit van services en resultaten te kunnen bieden. 

Wij hebben zeer sterke banden met de rest van de Odgers Berndtson Groep. Wij gebruiken deze relaties om onze klanten van dienst te zijn.


Voor een routebeschrijving naar het kantoor in Manchester klik hier


You are currently offline. Some pages or content may fail to load.