Amsterdam

Download vCard

, Netherlands


Voor informatie over het kantoor in Amsterdam en haar team, klik hier


Hoe ons te vinden

Komende vanuit de richting Utrecht A2/Amersfoort A1:

U neemt op de Amsterdamse ringweg A10 afrit S109 (RAI / Buitenveldert). U gaat aan het einde van de afslag links en vervolgens de eerste rechts de Boelelaan op. U gaat rechts de Van Leijenberglaan in. U gaat vervolgens bij het volgende stoplicht links voor het ABN kantoor langs de Gustav Mahlerlaan in. Volg de borden voor P-Mahler langs het Mahlerplein en de ITO-toren en vervolgens rechtsaf de Aaron Coplandstraat in. Na ongeveer 25 meter is links de ingang van de parkeergarage Mahler. 


Komende vanuit de richting Den Haag A4/Haarlem A9: 

U neemt op de Amsterdamse ringweg A10 afrit S109 (RAI / Buitenveldert). U gaat aan het einde van de afslag rechts (WTC) en vervolgens meteen links de Boelelaan op. U volgt verder de beschrijving hierboven. 


Parkeren Q Park garage Mahler Oostzijde 

Bezoekers voor Odgers Berndtson kunnen parkeren op niveau -2 en niveau -3. U volgt de voor voetgangers bedoelde groene bordjes 'Kantoor ITO' naar de ingang van de ITO toren. Via de intercomverbinding bij de ingang verschaft de receptie u toegang tot het ITO gebouw. In de hal bevindt de receptie van de ITO toren, waar u zich kunt aanmelden. Odgers Berndtson is gevestigd op de 12e etage van het ITO gebouw. 


Openbaar Vervoer 

Odgers Berndtson is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons kantoor bevindt zich op twee minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid. Hier stoppen meerdere treinen, metro 50 en de (snel)trams 5 & 51. Neem uitgang Zuid en loop het Gustav Mahlerplein op. De ingang van de ITO toren bevindt zich rechts op het plein. In de centrale hal bevindt zich de receptie van het ITO gebouw, waar u zich kunt aanmelden. Odgers Berndtson is gevestigd op de 12e etage van het ITO gebouw. 


Ons team

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.